Predstavitev

Krajša predstavitev os-gostovanja
in kako deluje.

Offshore-gostovanje, v celoti oz gostovanje na otoku. Iz gostovanja v oblaku smo se odločili, da se preselimo na otok. ;)
Ponujamo alternativno možnost gostovanja na spletu brez, da bi morali zato odšteti veliko količino denarja.

Os-gostovanje je za vsa majhna in velika podjetja katera želijo plačevati za storitve, ki jih zares potrebujejo saj pri nas dobite za razliko od drugih zgolj tisto kar podjetje potrebuje za spletno predstavitev.

Začnite plačevati za storitve katere boste potrebovali in koristili zato naši paketi ne vzajemajo razne SSH dostopov, Apache Handler, Pearl modulov, MX Entry in podobne nastavitve saj v 90% vseh gostovanj na spletu, stranke teh nastavitev nikoli ne uporabljajo jih pa morajo plačevati.
Zato prenehajte plačevati storitve katere ne uporabljajte in pridite k nam!

Kako deluje os-gostovanje

Os-gostovanje deluje zelo enostavno saj za večino stvari poskrbimo mi. Na našem portalu lahko zakupite domene z raznimi končnicami kot tudi tri različne pakete gostovanja, odvisno od kaj potrebujete. Naročila je možno opraviti zgolj z registiranim računom sama registracija je brezplačna. Domene je mogoče iskati brez, da bi se registirali.
Ko se odločite za paket kateri vam ustreza se je potrebno sprva registirati, izbrati paket, v nadeljevanju procesa naročila imate opcije kot so nakup domene, izdelavo nove spletne strani po ugodnejši ceni in zakup aplikacije za spletno podporo po ugodnejši ceni. Za temi koraki pristanete na blagajni, kjer so izpisani vaši uporabniški podatki kot tudi paketi gostovanja in domene, ki se jih izbrali. Za uspešno naročilo morate naročilo oddati. Vse podorbnosti boste nato prejeli na email. Če želite zakupiti samo domeno vam je tudi to omogočeno saj jo lahko zakupite brez, da bi morali zakupiti paket gostovanja.

Komu je namenjeno

Os-gostovanje je namenjenu vsakemu, ki želi na spletu predstaviti svojo vsebino.

Zakaj izbrati os-gostovanje

  • Os-gostovanje se razlikuje od drugih ponudnikov predvsem na cenovni ravni saj je tovrstno gostovanje veliko ceneje kot pa klasično.
  • Plačujete zgolj za storitve katere jih res potrebujete.
  • V primeru, da niste tehnični tip človeka, saj vam vse uredimo mi.
  • Hitra tehnična podpora.
  • Enostavna in hitra e-pošte
  • Redno vzdrževanje spletnega mesta

To je zgolj nekaj razlogov zakaj izbrati os-gostovanje. Prepričajte se sami že danes!


Kdo smo

PIKSLI.COM, Marino Divjak s.p.
Andrejci 1A
9221 Martjanci
Davčna številka: 39193241
Telefon: 068-167-296

os-gostovanje najcenejše in najenostavnejše gostovanje

Prijava v uporabniški račun